Genesa CPA

Vancouver

Office

1,650

01 project summary

Genesa looked to us for guidance between renovating their current office or leasing new space. They wanted an office that felt safe, empowering, multi-functional, collaborative & different: it was critical the space be unique from typical accounting offices. Create a space that was open, transparent, equal, no hierarchy - a space that encouraged staff to collaborate, connect & embrace their individual brilliance. Employee attraction & retention of young talent was sought after for long term goals, which required areas for mentoring & growth. Promote a fun atmosphere with positive office culture with a sense of community & family. Genesa identified so strongly with our design process & concept they presented it to their marketing team to start their re-branding. Working under tight time constraints, we ensured the attention to detail was never sacrificed. A seamless design meant nothing was forgotten, demonstrated through precise detailing & alignment of large panels right down to the furniture legs. Aspects such as custom wood veneer millwork was designed as a whole; stretching across vertical & horizontal planes of the client facing areas. We achieved our most important goal from the client, we completed the project on time & on budget. While delivering a perfectly catered space to a to a very happy client.

02 challenge

03 solution

Construction Management Design Build Furniture Coordination Interior Design & Consulting Service Project Management Space Analysis & Strategy

04 results